Όροι Χρήσης

ΓΕΝΙΚΑ

Αυτός ο δικτυακός τόπος λειτουργεί από την Crool. Καθ 'όλη την περιοχή, οι όροι "εμείς", "εμάς" και "μας" αναφέρεται σε Crool. Crool προσφέρει αυτή την ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων όλων των πληροφοριών, τα εργαλεία και τις υπηρεσίες που διατίθενται από αυτό το site για εσάς, τον χρήστη, υπό την προϋπόθεση της αποδοχής σας από όλους τους όρους, τις συνθήκες, τις πολιτικές και τις ανακοινώσεις που αναφέρονται εδώ.

Με την επίσκεψη στο site μας ή / και την αγορά κάτι από εμάς, θα συμμετάσχουν σε "Υπηρεσία" μας και συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις ("Όροι Χρήσης", "Όροι"), συμπεριλαμβανομένων εκείνων των πρόσθετων όρων και προϋποθέσεων και των πολιτικών αναφέρονται στο παρόν ή / και διατίθενται μέσω υπερσυνδέσμου. Οι παρόντες Όροι Χρήσης ισχύουν για όλους τους χρήστες της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό των χρηστών που είναι προγράμματα περιήγησης, προμηθευτές, πελάτες, τους εμπόρους, και / ή συντελεστές του περιεχομένου.

Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας. Με την πρόσβαση ή τη χρήση οποιουδήποτε μέρους της ιστοσελίδας, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από αυτούς τους Όρους Χρήσης. Αν δεν συμφωνείτε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας συμφωνίας, τότε δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα ή χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες. Εάν αυτοί οι Όροι της Υπηρεσίας θεωρηθεί ως προσφορά, αποδοχή και περιορίζεται ρητά σε αυτούς τους Όρους Χρήσης.

Τυχόν νέες λειτουργίες ή τα εργαλεία που προστίθενται στο τρέχον κατάστημα πρέπει επίσης να υπόκεινται στους Όρους της Υπηρεσίας. Μπορείτε να δείτε την πιο πρόσφατη έκδοση των Όρων Χρήσης ανά πάσα στιγμή σε αυτή τη σελίδα. Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώνει, να αλλάξει ή να αντικαταστήσει οποιοδήποτε μέρος των παρόντων Όρων της Υπηρεσίας δημοσιεύοντας ενημερώσεις ή / και αλλαγές στην ιστοσελίδα μας. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε αυτή τη σελίδα περιοδικά για αλλαγές. Η συνεχιζόμενη χρήση του ή την πρόσβαση στην ιστοσελίδα μετά την καταχώριση των όποιων αλλαγών αποτελεί αποδοχή των αλλαγών αυτών.

ΤΜΗΜΑ 1 - Online καταστήματος Οι όροι

Συμφωνώντας σε αυτούς τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών, δηλώνετε ότι είστε τουλάχιστον η ηλικία της πλειοψηφίας στην πολιτεία ή επαρχία της κατοικίας σας, ή ότι θα είναι η ηλικία της πλειοψηφίας στην πολιτεία ή επαρχία της διαμονής σας και μας έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για να επιτρέπει σε κάθε ήσσονος σημασίας εξαρτώμενα σας για να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιστοσελίδα.

Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα μας για οποιονδήποτε παράνομο ή μη εξουσιοδοτημένο σκοπό, ούτε μπορεί να σας, όσον αφορά τη χρήση της Υπηρεσίας, παραβιάζει τους νόμους της δικαιοδοσίας σας (που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας).

Δεν πρέπει να διαβιβάζουν όλα τα σκουλήκια ή ιούς ή οποιοδήποτε κώδικα της καταστροφικής φύσεως.

Μια παράβαση ή παράβαση οποιουδήποτε από τους Όρους, θα οδηγήσει σε άμεσο τερματισμό των υπηρεσιών σας.

ΤΜΗΜΑ 2 - ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθεί την παροχή υπηρεσιών σε κανέναν και για οποιονδήποτε λόγο, ανά πάσα στιγμή.

Καταλαβαίνετε ότι το περιεχόμενό σας (μη συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας), μπορούν να μεταφερθούν χωρίς κρυπτογράφηση και αφορούν: (α) μετάδοση σε διάφορα δίκτυα? και (β) αλλαγές στη συμμόρφωση και προσαρμογή στις τεχνικές απαιτήσεις σύνδεσης δικτύων ή συσκευών. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας είναι κρυπτογραφημένα κατά τη μεταφορά μέσω δικτύων.

Συμφωνείτε να μην αναπαραγάγετε, αντιγράψετε, πωλεί, μεταπωλεί ή να εκμεταλλευτείτε οποιοδήποτε τμήμα της Υπηρεσίας, η χρήση της Υπηρεσίας, ή την πρόσβαση στην Υπηρεσία ή οποιαδήποτε επαφή στην ιστοσελίδα μέσω της οποίας παρέχεται η υπηρεσία, χωρίς γραπτή άδεια από εμάς .

Οι τίτλοι που χρησιμοποιούνται στην παρούσα συμφωνία περιλαμβάνονται μόνο για διευκόλυνση και δεν θα περιορίζουν ή άλλως να επηρεάσει αυτούς τους Όρους.

ΤΜΗΜΑ 3 - ακρίβεια, πληρότητα και εγκυρότητα των πληροφοριών

Δεν είμαστε υπεύθυνοι εάν οι πληροφορίες που διατίθενται σε αυτό το site δεν είναι ακριβείς, πλήρεις ή επίκαιρες. Το υλικό σε αυτό το site παρέχονται μόνο για γενικές πληροφορίες και δεν θα πρέπει να γίνεται επίκληση ή χρησιμοποιούνται ως η μόνη βάση για τη λήψη αποφάσεων χωρίς διαβούλευση πρωτοβάθμια, πιο ακριβείς, πλήρεις ή επίκαιρες πηγές πληροφόρησης. Κάθε εξάρτηση από το υλικό σε αυτό το site είναι με δική σας ευθύνη.

Αυτή η ιστοσελίδα μπορεί να περιέχει ορισμένες ιστορικές πληροφορίες. Ιστορικά στοιχεία, κατ 'ανάγκην, δεν είναι η σημερινή και παρέχεται μόνο για την αναφορά σας. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσει τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου σε οποιαδήποτε στιγμή, αλλά δεν έχουμε καμία υποχρέωση να ανανεώσει τις πληροφορίες στο site μας. Συμφωνείτε ότι είναι δική σας ευθύνη να παρακολουθεί τις αλλαγές στο site μας.

ΤΜΗΜΑ 4 - ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ

Οι τιμές για τα προϊόντα μας μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Διατηρούμε το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να τροποποιήσει ή να διακόψει την Υπηρεσία (ή οποιοδήποτε τμήμα ή περιεχόμενο αυτής) χωρίς προειδοποίηση ανά πάσα στιγμή.

Εμείς δεν θα ευθύνεται σε εσάς ή σε οποιονδήποτε τρίτο για οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή τιμών, αναστολή ή διακοπή των Υπηρεσιών.

ΤΜΗΜΑ 5 - ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (αν ισχύει)

Ορισμένα προϊόντα ή υπηρεσίες που μπορεί να είναι διαθέσιμο αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας. Αυτά τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες μπορούν να έχουν περιορισμένες ποσότητες και υπόκεινται σε απόφαση επιστροφής ή ανταλλαγή μόνο σύμφωνα με την Πολιτική Επιστροφών.

Έχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εμφανιστεί όσο το δυνατόν ακριβέστερα τα χρώματα και τις εικόνες των προϊόντων που προβάλλονται στο κατάστημα. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η οθόνη του υπολογιστή σας από οποιοδήποτε χρώμα θα είναι ακριβής.

Διατηρούμε το δικαίωμα, αλλά δεν είναι υποχρεωμένοι, να περιορίσει τις πωλήσεις των προϊόντων ή των υπηρεσιών της σε οποιοδήποτε πρόσωπο, γεωγραφική περιοχή ή δικαιοδοσία. Εμείς μπορεί να ασκήσει αυτό το δικαίωμα για κάθε περίπτωση χωριστά. Διατηρούμε το δικαίωμα να περιορίσει τις ποσότητες όλων των προϊόντων ή των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Όλες οι περιγραφές των προϊόντων ή η τιμολόγηση των προϊόντων μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση, κατά την απόλυτη κρίση μας. Διατηρούμε το δικαίωμα να διακόψει κάθε προϊόν, ανά πάσα στιγμή. Οποιαδήποτε τυχόν προσφορά προϊόντος ή υπηρεσίας μέσω αυτής της ιστοσελίδας είναι άκυρη όπου απαγορεύεται.

Δεν εγγυόμαστε ότι η ποιότητα των τυχόν προϊόντα, υπηρεσίες, πληροφορίες, ή άλλο υλικό που αγοράστηκαν ή αποκτήθηκαν από εσάς θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας, ή ότι τυχόν λάθη στην υπηρεσία θα διορθωθούν.

ΤΜΗΜΑ 6 - ακρίβεια των λογαριασμών και τα στοιχεία του λογαριασμού

Διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψει οποιαδήποτε παραγγελία που πραγματοποιείτε σε μας. Μπορούμε, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, να περιορίσει ή να ακυρώσει ποσότητες που αγοράζονται ανά άτομο, ανά νοικοκυριό ή ανά παραγγελία. Οι περιορισμοί αυτοί μπορεί να περιλαμβάνουν παραγγελίες από ή υπό τον ίδιο λογαριασμό του πελάτη, την ίδια πιστωτική κάρτα, και / ή εντολές που χρησιμοποιούν το ίδιο χρέωσης ή / και τη διεύθυνση αποστολής. Σε περίπτωση που κάνουμε μια αλλαγή ή να ακυρώσουν μια παραγγελία, μπορεί να προσπαθήσει να σας ειδοποιήσει επικοινωνώντας με το e-mail και / ή τη διεύθυνση χρέωσης / αριθμός τηλεφώνου που παρέχεται κατά τη στιγμή της παραγγελία έγινε. Διατηρούμε το δικαίωμα να περιορίσει ή να απαγορεύσει παραγγελίες που, κατά την κρίση μας, φαίνεται να τοποθετούνται από μεταπωλητές ή διανομείς.

Συμφωνείτε να παρέχετε ρεύμα, πλήρη και ακριβή αγορά και τις πληροφορίες του λογαριασμού για όλες τις αγορές που γίνονται στο κατάστημά μας. Συμφωνείτε να ενημερώσετε αμέσως τον λογαριασμό σας και άλλες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και αριθμούς πιστωτικών καρτών και ημερομηνίες λήξης, έτσι ώστε να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τις συναλλαγές σας και να επικοινωνήσουμε μαζί σας, όπως απαιτείται.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ εξετάστε επιστρέφει την πολιτική μας.

ΤΜΗΜΑ 7 - Προαιρετικά εργαλεία

Μπορούμε να σας παρέχουμε πρόσβαση σε εργαλεία τρίτων για το οποίο εμείς δεν παρακολουθεί ούτε έχουν κανένα έλεγχο ούτε είσοδο.

Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι παρέχουν πρόσβαση σε τέτοια εργαλεία "όπως είναι" και "ως διατίθενται" χωρίς καμία εγγύηση, παραστάσεις ή τις συνθήκες του κάθε είδους και χωρίς έγκριση. Δεν θα έχουμε καμία απολύτως προκύπτουν από ή σχετίζονται με τη χρήση των προαιρετικών εργαλείων τρίτων ευθύνης.

Οποιαδήποτε χρήση των προαιρετικών εργαλείων που προσφέρονται μέσω του site είναι εξ ολοκλήρου με δική σας ευθύνη και διακριτικότητα και θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε εξοικειωμένοι με και εγκρίνει τους όρους με τους οποίους τα εργαλεία που παρέχονται από τον οικείο πάροχο (ες) από τρίτους.

Μπορούμε επίσης, στο μέλλον, να προσφέρει νέες υπηρεσίες ή / και χαρακτηριστικά γνωρίσματα μέσω της ιστοσελίδας (συμπεριλαμβανομένων, την απελευθέρωση των νέων εργαλείων και πόρων). Αυτές οι νέες δυνατότητες ή / και υπηρεσιών υπόκειται επίσης σε αυτούς τους Όρους Χρήσης.

ΤΜΗΜΑ 8 - ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΡΙΤΩΝ

Ορισμένο περιεχόμενο, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω της Υπηρεσίας μας μπορεί να περιλαμβάνουν υλικά από τρίτους.

Συνδέσμους τρίτων κατασκευαστών σε αυτό το site μπορεί να σας κατευθύνουν σε ιστοσελίδες τρίτων που δεν είναι συνδεδεμένες με εμάς. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την εξέταση ή την αξιολόγηση του περιεχομένου ή της ακρίβειας και εμείς δεν εγγυάται και δεν θα έχει καμία ευθύνη ή υποχρέωση για οποιοδήποτε υλικό τρίτων ή ιστοσελίδες, ή για οποιαδήποτε άλλα υλικά, προϊόντα ή υπηρεσίες τρίτων μερών.

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημίες που σχετίζονται με την αγορά ή τη χρήση των αγαθών, των υπηρεσιών, τους πόρους, το περιεχόμενο, ή οποιεσδήποτε άλλες συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν σε σχέση με οποιεσδήποτε ιστοσελίδες τρίτων. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις πολιτικές και τις πρακτικές του τρίτου και σιγουρευτείτε ότι τους καταλαβαίνετε, πριν να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε συναλλαγή. Παράπονα, διεκδικήσεις, τις ανησυχίες, ή ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα τρίτων θα πρέπει να απευθύνονται στο τρίτους.

ΤΜΗΜΑ 9 - σχόλια χρηστών, ανατροφοδότηση και λοιποί ισχυρισμοί

Εάν, μετά από αίτησή μας, μπορείτε να στείλετε ορισμένες ειδικές παρατηρήσεις (για παράδειγμα συμμετοχές του διαγωνισμού), ή χωρίς να έχει ζητηθεί από εμάς να σας στείλουμε δημιουργικές ιδέες, τις προτάσεις, τις προτάσεις, τα σχέδια, ή άλλα υλικά, είτε ηλεκτρονικά είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσω ταχυδρομείου, ή με άλλο τρόπο (συλλογικά, «Παρατηρήσεις»), συμφωνείτε ότι μπορούμε, ανά πάσα στιγμή, χωρίς περιορισμούς, επεξεργασία, αντιγραφή, δημοσίευση, διανομή, μετάφραση και οποιαδήποτε άλλη χρήση σε οποιοδήποτε μέσο τυχόν σχόλια που έχετε μπροστά μας. Είμαστε και δεν θα έχει καμία υποχρέωση (1) να διατηρεί οποιαδήποτε σχόλια εμπιστοσύνη? (2) να καταβάλει αποζημίωση για τυχόν σχόλια? ή (3) για να απαντήσουμε σε οποιοδήποτε σχόλιο.

Μπορούμε, αλλά δεν έχουν καμία υποχρέωση, να παρακολουθεί, να επεξεργαστείτε ή να αφαιρέσετε περιεχόμενο που καθορίζουν κατά την κρίση μας είναι παράνομο, προσβλητικό, απειλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, πορνογραφικό, άσεμνο ή άλλως αποδοκιμαστέο ή παραβιάζει την πνευματική ιδιοκτησία οποιουδήποτε κόμματος ή τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών .

Συμφωνείτε ότι τα σχόλιά σας δεν θα παραβιάζουν το όποιο δικαίωμα τρίτου, συμπεριλαμβανομένων των πνευματικών δικαιωμάτων, του εμπορικού σήματος, την ιδιωτική ζωή, την προσωπικότητα ή άλλα προσωπικά ή δικαιώματος ιδιοκτησίας. Συμφωνείτε περαιτέρω ότι τα σχόλιά σας δεν θα περιέχουν δυσφημιστικό ή άλλως παράνομο, υβριστικό ή άσεμνο υλικό ή περιέχουν οποιοδήποτε ιό ή άλλο κακόβουλο λογισμικό που θα μπορούσε με κανένα τρόπο να επηρεάσει τη λειτουργία της Υπηρεσίας ή οποιασδήποτε συνδεδεμένης ιστοσελίδας. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ψεύτικη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προσποιούνται ότι είναι κάποιος άλλος εκτός από τον εαυτό σας, ή με άλλο τρόπο να παραπλανήσει μας ή τρίτων μερών ως προς την προέλευση των τυχόν παρατηρήσεις. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τα σχόλια που κάνετε και την ακρίβειά τους. Δεν παίρνουμε καμία ευθύνη και δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για τυχόν σχόλια που δημοσιεύονται από εσάς ή οποιονδήποτε τρίτο.

ΤΜΗΜΑ 10 - ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Η υποβολή σας προσωπικών πληροφοριών μέσω του καταστήματος διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου μας. Για να δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας.

ΤΜΗΜΑ 11 - λάθη, ανακρίβειες και παραλείψεις

Μερικές φορές μπορεί να υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την ιστοσελίδα μας ή στην Υπηρεσία που περιέχει τυπογραφικά λάθη, ανακρίβειες ή παραλείψεις που μπορεί να σχετίζονται με περιγραφές, τιμές, προσφορές, προσφορές, τα έξοδα αποστολής του προϊόντος, χρόνους διέλευσης και τη διαθεσιμότητα. Διατηρούμε το δικαίωμα να διορθώσει τυχόν λάθη, ανακρίβειες ή παραλείψεις και να αλλάξει ή να ενημερώσετε τις πληροφορίες ή να ακυρώσουν παραγγελίες, αν οι πληροφορίες στην Υπηρεσία ή σε οποιαδήποτε άλλη σχετική ιστοσελίδα είναι ανακριβής, ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση (συμπεριλαμβανομένων αφού έχετε υποβάλει την παραγγελία σας) .

Εμείς αναλαμβάνουμε καμία υποχρέωση να ενημερώσει, να τροποποιήσει ή να διευκρινίσει τις πληροφορίες στην Υπηρεσία ή σε οποιαδήποτε σχετική ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, πληροφορίες τιμολόγησης, εκτός αν απαιτείται από το νόμο. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο ενημέρωση ή να ανανεώσετε την ημερομηνία που εφαρμόζεται στην Υπηρεσία ή σε οποιαδήποτε σχετική ιστοσελίδα, θα πρέπει να ληφθούν για να δείξει ότι όλες οι πληροφορίες στην Υπηρεσία ή σε οποιαδήποτε άλλη σχετική ιστοσελίδα έχει τροποποιηθεί ή να ενημερωθεί.

ΤΜΗΜΑ 12 - απαγορευμένων χρήσεων

Εκτός από τις άλλες απαγορεύσεις, όπως ορίζεται στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών, που απαγορεύεται από τη χρήση του site ή το περιεχόμενό του: (α) για οποιονδήποτε παράνομο σκοπό? (β) να ζητούν σε άλλους να εκτελέσουν ή να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε παράνομη πράξη? (γ) να παραβιάζει το διεθνές, ομοσπονδιακό, επαρχιακό ή κρατικούς κανονισμούς, κανόνες, νόμοι, διατάγματα ή τοπική? (δ) για την καταπάτηση ή παραβιάζουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας μας ή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας των άλλων? (ε) να παρενοχλούν, εξύβριση, προσβολή, βλάβη, συκοφαντούν, συκοφαντία, δυσφημούν, εκφοβίζουν ή διακρίσεις με βάση το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τη θρησκεία, την εθνικότητα, τη φυλή, την ηλικία, την εθνική προέλευση ή την αναπηρία? (στ) να υποβάλει ψευδείς ή παραπλανητικές πληροφορίες? (ζ) να ανεβάσετε ή να μεταδώσει ιούς ή οποιοδήποτε άλλο τύπο κακόβουλου κώδικα που θα ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε τρόπο που θα επηρεάσει τη λειτουργικότητα ή τη λειτουργία της Υπηρεσίας ή οποιασδήποτε συνδεδεμένης ιστοσελίδας, άλλες ιστοσελίδες, ή το Internet? (η) να συλλέγουν ή να παρακολουθείτε τις προσωπικές πληροφορίες των άλλων? (i) για το spam, ψαρεύουν, Pharm, πρόσχημα, spider, ανίχνευση, ή να ξύσει? (ι) για κάθε άσεμνο ή ανήθικο σκοπό? ή (ια) να παρεμβαίνει ή να παρακάμψουν τα χαρακτηριστικά ασφαλείας της Υπηρεσίας ή οποιαδήποτε σχετική ιστοσελίδα, άλλους δικτυακούς τόπους, ή το Internet. Διατηρούμε το δικαίωμα να τερματίσει τη χρήση της Υπηρεσίας ή οποιαδήποτε σχετική ιστοσελίδα για την παραβίαση οποιασδήποτε από τις απαγορευμένες χρήσεις.

ΤΜΗΜΑ 13 - ΠΑΡΟΧΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ? ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Δεν παρέχεται καμία εγγύηση, εκπροσωπεί ή εγγυάται ότι η χρήση των υπηρεσιών μας θα είναι συνεχής, έγκαιρη, ασφαλής ή χωρίς σφάλματα.

Δεν εγγυόμαστε ότι τα αποτελέσματα που μπορεί να προκύψουν από την χρήση της υπηρεσίας θα είναι ακριβείς ή αξιόπιστες.

Συμφωνείτε ότι από καιρό σε καιρό μπορούμε να αφαιρέσουμε την υπηρεσία για αόριστο χρονικό διάστημα ή να ακυρώσει την υπηρεσία ανά πάσα στιγμή, χωρίς ειδοποίηση προς εσάς.

Συμφωνείτε ρητά ότι η χρήση του, ή την αδυναμία χρήσης, η υπηρεσία είναι αποκλειστική σας ευθύνη. Η εξυπηρέτηση και όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται σε εσάς μέσω της υπηρεσίας είναι (εκτός αν αναφέρεται ρητά από εμάς) παρέχεται «ως έχει» και «ως διατίθενται» για τη χρήση σας, χωρίς κανενός είδους εκπροσώπηση, εγγυήσεις ή συνθήκες οποιουδήποτε είδους, είτε ρητή είτε σιωπηρή, συμπεριλαμβανομένων όλων των σιωπηρών εγγυήσεων ή όρων εμπορευσιμότητας, με τα συναλλακτικά ήθη, την καταλληλότητα για ένα συγκεκριμένο σκοπό, την αντοχή, τον τίτλο, και μη παραβίασης.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει Crool, διευθυντές, τα στελέχη, τους υπαλλήλους, τους συνεργάτες, τους πράκτορες, τους αναδόχους, οι ασκούμενοι, προμηθευτές, παρόχους υπηρεσιών ή των δικαιοπαρόχων μας είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε ζημία, απώλεια, αξίωση, ή οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, τυχαία, τιμωρητική, ειδικά, ή αποθετικές ζημίες οποιουδήποτε είδους, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό διαφυγόντα κέρδη, απώλεια εσόδων, έχασαν τις αποταμιεύσεις, απώλεια δεδομένων, έξοδα αντικατάστασης, ή οποιαδήποτε παρόμοια ζημιές, είτε αυτή οφείλεται σε σύμβαση, αδικοπραξία (συμπεριλαμβανομένης της αμέλειας), αντικειμενική ευθύνη ή με άλλο τρόπο, που προκύπτουν από σας χρήση οποιουδήποτε από τα υπηρεσία ή τυχόν προϊόντα που προμηθεύονται με τη χρήση της υπηρεσίας, ή για οποιαδήποτε άλλη αξίωση που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με τη χρήση της υπηρεσίας ή οποιουδήποτε προϊόντος, συμπεριλαμβανομένων, αλλά δεν περιορίζονται σε, τυχόν λάθη ή παραλείψεις σε οποιοδήποτε περιεχόμενο ή οποιοδήποτε απώλεια ή ζημιά οποιουδήποτε είδους που προκύπτουν ως αποτέλεσμα της χρήσης της υπηρεσίας ή οποιουδήποτε περιεχομένου (ή προϊόν) ανάρτηση, μετάδοση ή άλλως καθίσταται διαθέσιμο μέσω της υπηρεσίας, ακόμη και αν έχει ενημερωθεί για τη δυνατότητα τους. Επειδή ορισμένα κράτη ή δικαιοδοσίες δεν επιτρέπουν την εξαίρεση ή τον περιορισμό της ευθύνης για παρεπόμενες ή περιστασιακές ζημίες, σε τέτοιες καταστάσεις ή δικαιοδοσίες, η ευθύνη μας θα περιορίζεται στο μέγιστο επιτρεπόμενο από το νόμο.

ΤΜΗΜΑ 14 - ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Συμφωνείτε να αποζημιώσετε, να υπερασπίζεστε και να απαλλάσσετε Crool και η μητρική, θυγατρικές, συγγενείς, συνεργάτες, τα στελέχη, τους διευθυντές, τους πράκτορες, τους αναδόχους, οι δικαιοπάροχοι, πάροχοι υπηρεσιών, υπεργολάβους, προμηθευτές, οι ασκούμενοι και οι εργαζόμενοι μας, αβλαβείς από οποιαδήποτε αξίωση ή απαίτηση, συμπεριλαμβανομένων εύλογων των αμοιβών των δικηγόρων, που πραγματοποιούνται από οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο εξαιτίας ή που προκύπτουν από την παραβίαση αυτών των Όρων Παροχής Υπηρεσιών ή τα έγγραφα που ενσωματώνουν, μέσω παραπομπής, ή παραβίαση οποιουδήποτε νόμου ή των δικαιωμάτων των τρίτων.

ΤΜΗΜΑ 15 - ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Σε περίπτωση που οποιαδήποτε διάταξη των παρόντων Όρων της Υπηρεσίας είναι αποφασισμένη να είναι παράνομη, άκυρη ή μη εφαρμόσιμη, η διάταξη αυτή, ωστόσο, είναι εκτελεστή στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, και το ανεκτέλεστο πρέπει να θεωρείται ότι έχει αποκοπεί από τους παρόντες Όρους Υπηρεσία, η απόφαση αυτή δεν επηρεάζει την εγκυρότητα και την εκτελεστότητα των υπολοίπων διατάξεων άλλων.

ΤΜΗΜΑ 16 - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες των μερών που πραγματοποιήθηκαν πριν από την ημερομηνία λήξης ισχύουν μετά τον τερματισμό αυτής της συμφωνίας για όλους τους σκοπούς.

Οι παρόντες Όροι Χρήσης θα ισχύουν εκτός και έως ότου καταγγελθεί από εσάς ή από εμάς. Μπορείτε να τερματίσετε αυτούς τους Όρους Χρήσης ανά πάσα στιγμή, ειδοποιώντας μας ότι δεν θέλετε πλέον να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας, ή όταν παύσουν να χρησιμοποιούν το site μας.

Αν κατά την κρίση μας θα αποτύχει, ή υποψιαζόμαστε ότι έχετε αποτύχει να συμμορφωθεί με οποιοδήποτε όρο ή διάταξη αυτών των Όρων της Υπηρεσίας, μπορούμε επίσης να καταγγείλει την παρούσα συμφωνία ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση και θα παραμείνει υπεύθυνος για όλα τα οφειλόμενα ποσά μέχρι και συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας της καταγγελίας? και / ή ανάλογα μπορεί να σας αρνηθεί την πρόσβαση στις υπηρεσίες μας (ή οποιοδήποτε μέρος αυτής).

ΤΜΗΜΑ 17 - ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ

Η αποτυχία μας να ασκήσει ή να επιβάλλει οποιοδήποτε δικαίωμα ή διάταξη αυτών των Όρων της Υπηρεσίας δεν συνιστά αποποίηση του εν λόγω δικαιώματος ή διάταξης.

Αυτοί οι Όροι Χρήσης και οποιεσδήποτε πολιτικές ή τους κανόνες λειτουργίας δημοσιεύτηκε από εμάς σε αυτή την ιστοσελίδα ή σε σχέση με την επίδοση αποτελεί το σύνολο της συμφωνίας ανάμεσα σε εσάς και εμάς και διέπουν τη χρήση της Υπηρεσίας, αντικαθιστώντας οποιεσδήποτε προηγούμενες ή σύγχρονες συμφωνίες, ανακοινώσεις και προτάσεις , είτε προφορική ή γραπτή, ανάμεσα σε εσάς και εμάς (συμπεριλαμβανομένων, αλλά δεν περιορίζονται σε αυτά, οι τυχόν προγενέστερες εκδόσεις των Όρων της Υπηρεσίας).

Τυχόν ασάφειες στην ερμηνεία των παρόντων Όρων της Υπηρεσίας δεν θα πρέπει να ερμηνεύεται κατά την σύνταξη κόμμα.

ΤΜΗΜΑ 18 - ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Αυτοί οι Όροι Χρήσης και οποιεσδήποτε χωριστές συμφωνίες με τις οποίες σας παρέχουμε υπηρεσίες θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Kyzikou 27 Αθήνα Ν.Ιωνία Ελλάδα 14231.

ΤΜΗΜΑ 19 - ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Μπορείτε να δείτε την πιο πρόσφατη έκδοση των Όρων Χρήσης ανά πάσα στιγμή σε αυτή τη σελίδα.

Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, να ενημερώσετε, να αλλάξετε ή να αντικαταστήσει οποιοδήποτε μέρος των παρόντων Όρων της Υπηρεσίας δημοσιεύοντας ενημερώσεις και αλλαγές στην ιστοσελίδα μας. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε την ιστοσελίδα μας για τυχόν αλλαγές. Η συνεχιζόμενη χρήση του ή την πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας ή στην υπηρεσία μετά την καταχώριση των όποιων αλλαγών σε αυτούς τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών συνιστά αποδοχή των αλλαγών αυτών.

ΤΜΗΜΑ 20 - ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ερωτήσεις σχετικά με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών θα πρέπει να αποσταλούν σε εμάς [email protected].

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ